or første gang i mange år er der nu igen et drenge juniorhold i Oksenvad. Holdets træner er Brian Madsen, som har stået for det talentfulde hold igennem de seneste 3 år. Da holdet ikke længere havde noget sted at spille henvendte Brian sig i Oksenvad.
Nu er holdet efteranmeldt til JBU's turnering, som startede i torsdags.
Kig med fra træningsaftenen.
28/04-2001
Volley sæson slut
Ø
.B.'s volleyball spillere har sluttet sæsonen. Boldene var for en aften udskiftet med bowlingkugler, da spillerne takkede af i Haderslev Bowlingcenter. I næste sæson satses der på igen at få tag i rene motionsspillere. Holdet er faktisk lidt internationalt, da flere polske piger er med på banen. Som f.eks. de 2 søstre på billedet.
Kig med fra en fredag aften i Haderslev.
27/04-2001
Svend Aage på mail
Svend Aage Jensen
på Engtoften 1 i Mølby er nu også med på vognen.
Du kan se hans e-mail adresse under E-mail lokale.
26/04-2001
Grill til leje
Medlemmer af Landsbyforeningen har mulighed for at leje foreningens grill til private fester. Der opkræves et depositum er på 100,00 kr. Når grillen afleveres rengjort refunderes de 50,00 kr. Grillen er dog optaget den 23. juni til Sankt Hans festen i Oksenvad.
Henvendelse vedr. leje kan ske til Gitte Henriksen.
25/04-2001
Fantomredninger på stribe
Eigil Hansen (billedet) var banens bedste, da Oksenvad hjemme slog Simmersted 3-1. I løbet af 2. halvleg reddede han som målmand en 4-5 oplagte chancer, og første i det 60. minut lykkedes det udeholdet at pynte på resultatet. Oksenvad var foran 2-0 efter 5 minutters spil, og i slutningen af 1. halvleg blev sejren cementeret med det tredie mål. Målscorerne var Nis E. Thomsen, Lars Rafn og Søren Nielsen.
Se fodboldoversigen her.
23/04-2001
Æresmedlem i Lokalhistorisk
Ved aftenens generalforsamling i Lokalhistorisk Forening for Oksenvad og Omegn blev smedemester Peter Christiansen, tidligere Ørsted, udnævnt til æresmedlem. På billedet ses en glad "Peter Smed", som netop har fået hædersbevisningen.
- Da Ørsted mistede posten som sognefoged, og den gik til Mølby, da var det knageme ikke godt, fortalte Anton Jessen i sine erindringer efter generalforsamlingen. Få flere informationer og se flere billeder fra årsmødet.
18/04-2001
God sæsonstart for Oksenvad
Oksenvad old-boys fik en god start på sæson 2001, da Stepping hjemme blev besejret med 1-0. Banen var blød og græsset lidt langt, så det blev ikke til det helt store polerede spil. Og udeholdet kunne såmænd godt have fortjent det ene point. Men manglende formåen i angrebet og en god målmandssubstitut i Jørn Jakobsen reddede sejren hjem.
Det afgørende mål blev sat ind at Gunnar Stehmann (billedet) 10 minutter ind i 2. halvleg - efter et af kampens bedste angreb.
13/04-2001
Countryside Holiday Cottage
Hella Carstens er ved at blive helt international. Nu er hendes feriehus-side også blevet tilgængelig på engelsk.
Se under Erhverv - eller klik blot her.
10/04-2001
Kamptrøjer efterlyses
-Vi mangler trøjer til vores 2 puslingehold i fodbold, og efterlyser derfor firmaer, som kunne tænke sig at være sponsor for disse to hold krudtugler.
Siger Fritiden/Oksenvad IF og Ørsted Boldklub samstemmende.
Hvis man har lyst til at være sponsor, kan man kontakte: Jørgen Lundby Tlf. 7455 3074 eller Hans Ole Nissen Tlf. 2142 9234.
Fodbold.JPG (2485 bytes)
07/04-2001
Turneringsplan klar
Onsdag den 18. april starter old-boys turneringen 2001. Det er en privatturnering, som er startet i midten af 70'erne af de lokale klubber. Turneringsplanen er klar og kan læses her.
Som optakt til turneringen har der været spillet en træningskamp lørdag formiddag: Sommersted - Oksenvad 0-5.
Sidste træningskamp spilles onsdag den 11. april kl. 19:00 i Sommersted mod Simmersted.
04/04-2001
Børneboom
På første rigtige træningsdag for børneholdene i Oksenvad (Ø.B. og F/OIF) var der mødt hele 37 vordende stjerner frem. Og det trods regnvejr.
Det kneb ganske enkelt med at få alle med på billedet, som du kan se her.
Old-boys har iøvrigt taget hul på træningskampene og vandt aftenens kamp i Ø. Lindet med 5-2 på en meget tung bane.