August 2000

30/08-2000
Endelig sejr
Oksenvad fik tørret pletten af efter sidste uges store nederlag. Det kom til at gå ud over Hjerndrup, som måtte rejse hjem med en bet på hele 9-0. Hjemmeholdet kunne igen råde over en række af de normale støtter inklusive hele 2 udskiftningsspillere. Det var et helt andet spil, der blev disket op med. Arne Lindahl (billedet) var med igen efter en langvarig skadespause, og han styrede med sikker hånd de bagerste tropper. Sådan forløb kampen.
24/08-2000
Efterårets og vinterens aktiviteter
Nu går den nye aktivitetskalender snart i trykken. Som altid kan den dog ses her på siden først.
Og det er et fyldigt program, som foreningerne i Oksenvad kirkesogn kan præsentere. Du kan komme med til indvielse af naturlegepladsen i Ørsted, tage med til bowling i Vojens, dyrke gymnastik og volleyball eller tage med på jagt. Og meget andet.
Kig med i aktivitetskalenderen.
23/08-2000
Bank i Rødding
Oksenvad kom faktisk godt fra start i aftenens kamp i Rødding, og holdet var millimeter fra at bringe sig foran i første minut. Senere i kampen gik det dog helt skævt for det amputerede udehold. Og da kampen var færdig måtte man notere sig det største nederlag i 25 år. Johnny Rasmussen, som iøvrigt har købt hus på østkysten og sætter "Hytten" til salg, var med igen - uden dog at kunne forhindre "sækken". Læs videre.
16/08-2000
Knebent nederlag i Jels
Heller ikke i den 3. kamp efter sommerferien lykkedes det Oksenvad at tilkæmpe sig point. Hjemmeholdet fra Jels vandt en kneben sejr på 3-2. I en dramatiske 2. halvleg fik Oksenvad udlignet en 2-0 til 2-2 blot 5 minutter før tid. Men Jels fik stikket trukket hjem, da holdet blot 2 minutter før slutfløjtet scorede det afgørende mål. For en gangs skyld kunne Oksenvad mønstre mere end fuldt hold, da bl.a. "bønderne" var til disposition - herunder Schack Kock (billedet), som kunne takke vejrguderne for deltagelse i aftenens kamp.
14/08-2000
Lillelyst på nettet
Marianne og Jørgen Ries, Lillelyst gårdbutik, har nu fået adgang til Internettet. Deres nye e-mail adresse kan ses her.
Senere vil Lillelyst få sin egen hjemmeside på nettet. Når den tid oprinder, så vil der blive informeret nærmere på denne side.
Postkort.JPG (3656 bytes)
12/08-2000
Brev fra Lerte
Lea Kjær Krog -
7. generation fra "Lerte Kongelige fæstegård" - blev overrasket over at finde sin egen far på Oksenvads hjemmeside.
Hun bor ikke i området længere, men må have været på besøg den 2. april !
Læs i gæstebogen.
09/08-2000
Nyt nederlag til Oksenvad
Heller ikke i den anden kamp efter sommerferien lykkedes det Oksenvad at få point. Simmersted vandt overraskende 4-2 i Oksenvad, hvor udeholdet allerede havde scoret 2 gange, da kirkeklokken ringede kl. 19:00. Denne gang lykkedes det Oksenvad netop at mønstre 11 spillere til kampens start, og havde hjemmeholdet kendt sin besøgelsestid, var det nok ikke blevet til et nederlag. På billedet ses en af aktørerne, Frank Fallesen. Læs mere.
07/08-2000
Annegrete og Kurt på hjemmefra
Kurt Jensen har gennem nogen tid været på Internettet gennem sin arbejdsplads på Vojens kommunes Familieværksted. Men nu er familien kommet på nettet hjemmefra. Den nye adresse kan ses under E-mail lokale.
03/08-2000
Miniput vandt medaljer
Miniputholdet har været i Jels i weekenden for at deltage i et stævne, hvor holdet var involveret i 3 målrige kampe. Bedst af det hele var at spillerne kom hjem med medaljer for en fin 3. plads. Og til torsdagens træning skulle metallet så vises frem til ære for fotografen og alle der kigger med her.
02/08-2000
Nederlag til afbudsplaget hold
Oksenvad startede efterårsturneringen med et nederlag på hele 4-0 i Stepping. Det var dog på en speciel baggrund, at Stepping hev den klare sejr i land, da Oksenvad havde tæt ved 10 afbud til kampen. Så holdet startede kampen med 9 mand på banen. Og målet måtte besættes med en markspiller, Jørn Jakobsen (billedet).