Storfamilien på Bornholm
På en cykeltur opstod idéen til at lave en fælles ferie for beboere i Ørsted. Og i uge 28 var 34 børn og voksne så af sted via Sverige til solskinsøen. Fotos fra feriedagene på øen er nu fremkaldt, og en af initiativtagerne, Carsten Oehlenschlæger, har leveret billeder fra turen.

27/08-2004
Stavgang hver mandag
Hver mandag kl. 19:00 er der stavgang fra Oksenvad skole. P.t. er der ca. 12 damer mellem 30 og 70 år. Mandag den 6 sept. kommer der igen instruktør på. Alle der har lyst til at prøve er velkomne, denne aften koster det 20 kr. og tilmelding er nødvendig til Susanne Krogh 74 50 45 17. Husk at sige, hvis du skal låne stave. Ellers er det gratis.

27/08-2004
Ny aktivitetskalender
En ny aktivitetskalender skulle netop være dukket op i de lokale postkasser. Og det er en fyldt kalender, der vidner om mange aktiviteter indtil jul. Kalenderen er også tilgængelig her på nettet.

25/08-2004
Uengageret indsats
Stepping vandt onsdagens kamp i Oksenvad 4-3. Første halvleg var sæsonens mest uengagerede indsats, og Stepping var foran 3-0 ved pausen. Straks i 2. halvleg blev der reduceret til 1-3, og midt i halvlegen til 2-3. Så nu måtte det komme - men en gevaldig målmandsfejl (billedet) betød, at Stepping kom på 4-2. Oksenvad reducerede kort før tid til 3-4 og havde kort forinden en friløber. Michael Thomsen
scorede 2 gange, og Ryon Thomsen 1 gang.

24/08-2004
Penge fra Tuborgfondet
Ørsted Boldklub har ansøgt Tuborgfondet om penge til indkøb af nye borde, som foreningen har manglet i mange år. Og nu er der kommet et positivt svar tilbage. Tuborgfondet har sendt 12.500 kr. til landsbyen, som får mulighed for at købe 11 nye borde.

23/08-2004
Besøg nr. 100.000
I dag mandag den 23. august 2004 har besøgstælleren på Oksenvad.dk rundet 100.000. Gæsten var Michael Thomsen, Storegade 86 i Sommersted. Det udløser 2 flasker rødvin til den heldige.

23/08-2004
Tilmelding til ØB høstfesten
Tilmelding til høstfesten i Ørsted kan nu foretages her fra hjemmesiden. Når du tilmelder dig får du straks en bekræftelse pr. e-mail, og bestyrelsen kan løbende se, hvem der er tilmeldt. Nå ja, og så deltager du i lodtrækningen om en flot præmie. Klik her.

20/08-2004
Tre dages fest i Ørsted
Ørsted Boldklub inviterer til sensommer- og høstfest 2.-3.-4. september. Altså en dag ekstra i år. På programmet står der banko, volley, stjerne for en aften og selve høstfesten. Her er hele programmet sammen med Stjerne for en aften.
(Kræver Acrobat Reader).

18/08-2004
Nederlag i lokalopgør
Aftenens udekamp mod Sommersted endte med en hjemmesejr på 3-1 efter 1-0 ved pausen. Spillemæssigt var det en fortjent sejr til Sommersted, der i år kun har sat 1 point til. Med hensyn til målchancer var kampen dog mere lige, og Oksenvad brændte bl.a. et straffespark. Lars Rafn scorede Oksenvads enlige mål på et flot venstrebensspark. Jens J. Kjeldsen (billedet) måtte udgå før pausen med et brækket kraveben.

17/08-2004
Volleyball start
ØB's volleyball sæson starter onsdag den 8/9 kl. 19:00 for kids og ungdom (10-18 år) og voksne fra kl. 20:00. Tirsdag den 14/9 starter kidsvolley for børn (6-9 år) fra kl. 15:00-16:00. Det foregår alt sammen i Sommersted hallen.

17/08-2004
Tove og Robert på mail
Volleyball trænerne Tove Toft og Robert Lotzkat har tilmeldt sig oversigten over fraflyttere. Robert har tidligere boet i Ørsted, men adressen er i dag i Jels.

15/08-2004
Første fase slut
Første fase i Nørreå projektet er nu afsluttet, og entreprenøren er taget hjem. Projektet har taget 2½ måned i kalendertid indbefattet 3 ugers ferie. Se billeder fra det afsluttende arbejde, herunder etablering af vindmøllen. Oksenvad.dk bringer næste gang et interview med Landsbyforeningens projektgruppe.

11/08-2004
Nederlag i målfest
Efter sidste uges sejr kom Oksenvad ned på jorden igen, da Taps rejste hjem med en sejr på 5-4. Manglende skarphed foran mål, og en dårlig dag for Oksenvads målmand resulterede i et lidt ufortjent nederlag. Lars Rafn scorede 2 mål (1 på straffespark), Karsten Hansen og Ejgil Wind hver 1 mål. Ved pausen var stillingen 1-1, og OIF var foran 2-1. Men så blev forsvaret for offensivt og Taps kom på 4-1. I slutminutterne dansede bolden på Taps mållinie, men uden resultat. Torben Johansen (billedet) er blevet sin skade kvit og er med igen.

05/08-2004
Hele den nye å er nu i brug
På engen er alt jord nu stort set jævnet ud, og den sidste nye strækning ved Mølby er taget i brug. Entreprenøren har en uges arbejde tilbage. Se og læs mere om Nørreå projektet.

05/08-2004
19 skilte på plads
Fra i dag af skulle det være blevet nemmere at orientere sig i Præsteskoven i Oksenvad. Onsdag aften var nogle af jagtforeningens medlemmer nemlig på arbejde, og de 19 egetræsskilte er nu på plads i skoven. Se billeder.

04/08-2004
Storsejr over Rødding
Sommerpausen havde tilsyneladende ikke sat Oksenvads form tilbage, da Rødding blev sendt hjem med et nederlag på hele 6-2. Målene var ligeligt fordelt i begge halvlege (3-1 ved pausen). Rødding startede bedst og kom foran 1-0 efter 5 minutter, men derefter dominerede hjemmeholdet resten af kampen. Lars Rafn scorede 4 mål (1 på straffespark) og Karsten Hansen 2 gange. Se topscorerliste.