Kommenter emnet

YouSee skal levere TV til Mølby

På den ekstraordinære generalforsamling tirsdag den 26. maj 2009 på Mølby Kro, besluttede medlemmerne af Mølby Antenneforening, at YouSee skal levere TV til Mølby. Det blev enstemmigt vedtaget med 58 stemmer for og ingen imod.
Det betyder, at YouSee nu påbegynder projektet med at forbinde Mølby med TDC-centralen i Sommersted. Og anlægget i Mølby fra 1991 renoveres, således at alle inden 4 måneder kan vælge mellem de TV-pakker som YouSee tilbyder. MAF nedlægges sammen med hovedstationen og kabel TV nettet overgår til YouSee.
Ud over TV får husstandene mulighed for at tilvælge IP-telefoni og internet.

Ejgil Wind - Tirsdag 26-05-2009 22:19

INFO FRA YOUSEE
Det er tidligere meddelt, at der ville komme info fra YouSee omkring den 20. oktober. Det er nu udskudt til ca. 1. november.
Det skyldes, at der kommer en programomlægning per 1. november med nye programmer og omflytninger.
Bl.a. udvides Grundpakken med DR Ramasjang (børnekanal), DR K (kultur- og historiekanal) og DR HD (sendes kun digitalt).
Når du modtager materialet, så skal du beslutte hvilken TV-pakke husstanden skal have. Og du kan også bestille TV-boks, IP-telefoni og internet.
Husk at sende tilmeldingskortet ind - ellers forsvinder dit TV-signal!
Hvis du allerede nu ønsker at afgive bestilling, så skal du kontakte YouSee's kundeservice.
En anden god nyhed er, at ingen kommer til at betale abonnement før tilmeldingsfristen er udløbet. Så alle vil fortsat kunne se Fuldpakken helt gratis.
BEMÆRK: Hvis dit TV kan modtage det digitale signal direkte (indbygget DVB-C modtager), så forlanger det måske et netværksnummer. Angiv da 00500 for Sønderjylland.

Ejgil Wind - Torsdag 22-10-2009 19:55

Hej Ejgil,
Tak for svarene. Ja, det tyder på at blive godt. Ser frem til at man kan få "yousee Plus". Jeg så i én af deres videoer, at disse bokse blot skal tilsluttes internet. Lyder også interessant med "TV Arkiv".
Spændende at se om yousee også tilbyder de nye DR-kanaler (DR hd og DR k, tror jeg de hedder).
Men umiddelbart virker det som om I foreslog den rigtige erstatning for Mølby Antenneforening.

Peter Horsbøll Møller - Tirsdag 06-10-2009 21:14

Hej Peter, se svar på dine spørgsmål >>>

Jeg vil sige at de fleste af kanalerne står tydeligt på mine tv, men nogle få af dem er meget kornede, f.eks. DR2 er temmelig kornet. Er det et generelt problem?
>>> Ved analog modtagelse oplevede jeg også, at der var striber på nogle programmer. Men signalet er blevet bedre. Dansk Kabel TV fintuner nettet de kommende dage.
>>> Efter indstilling til digital modtagelse på TV med DVB-C tuner står alle programmer super skarpe og flotte.

Er planen at vi selv kontakter yousee eller får vi mere information fra dem, f.eks. en bestilling af antal kanaler, digital modtagerboks mm? Det skal vel bestilles inden den gratis periode udløber 1. november.
>>> Der kommer info fra YouSee, men der kan godt gå op til 14 dage endnu.

Er der nogen, der ved om den digitale modtager, som kan "starte et program forfra" virker uden at man har internet fra yousee?
>>> Fra YouSee's hjemmeside: Har du YouSee Plus, har du også StartForfra. Du skal altså hverken bestille eller betale noget ekstra for at bruge Start-Forfra.

Ejgil Wind - Tirsdag 06-10-2009 20:08

Hej,
List svært at vænne sig til det store udvalg af kanaler, men det gør man jo nok over tid.
Jeg vil sige at de fleste af kanalerne står tydeligt på mine tv, men nogle få af dem er meget kornede, f.eks. DR2 er temmelig kornet. Er det et generelt problem? Er der andre der har tilsvarende problemer?
Er planen at vi selv kontakter yousee eller får vi mere information fra dem, f.eks. en bestilling af antal kanaler, digital modtagerboks mm? Det skal vel bestilles inden den gratis periode udløber 1. november.
Er der nogen, der ved om den digitale modtager, som kan "starte et program forfra" virker uden at man har internet fra yousee?


Peter Horsbøll Møller - Mandag 05-10-2009 19:26

OMSKIFTNING TIL YOUSEE
Onsdag den 23. september omskiftes Sølvgade, Mølbyvej og Tovskovvej fra Sølvgade mod Sommersted.
Torsdag den 24. september omskiftes Damvej, Åvej, Engtoften og Tovskovvej fra Sølvgade mod Jels.
Der udsendes info med kanalmønster 1-2 dage før. En del af de nye kanaler ligger på samme frekvens som de tidligere programmer.
Alle kan se Fuldpakken den første måned.

Ejgil WInd - Fredag 18-09-2009 23:04

SEPTEMBER STATUS TV.
Projektet går godt og følger stort set planen. I dag har Arkil afsluttet gravearbejdet mellem Sommersted og Mølby. Der er pustet en fiber gennem røret, og nu skal det så monteres i det nye skab, der er sat op ved Damvej. Om ca. 14 dage kobles de første husstande om, og TV signalet vil være klar senest 1. oktober. Nogle dage før omkoblingen kommer der en meddelelse i postkassen sammen med det nye kanalmønster. YouSee sender derefter yderligere information og tilbud til 115 husstande i Mølby.

Ejgil Wind - Torsdag 03-09-2009 19:17

STATUS PÅ PROJEKTET
Arbejdet med udskitning til større skabe ved fordelingsstanderne starter nu. Der kommer derfor et gravehold rundt i Mølby.
I starten af august påbegyndes selve renoveringsarbejdet, hvilket betyder, at der kan forekomme afbrydelser på radio- og TV-signalet i dagtimerne fra kl. 8-16.
Fra den 15. september vil der være signal på fiberforbindelsen til Mølby, og herefter omkobles de enkelte husstande til YouSee forsyningen. Dette arbejde er afsluttet ved udgangen af september.
Hele oktober måned vil alle "gratis" kunne se fuldpakken fra YouSee.
Der udsendes yderligere info fra Dansk Kabel TV og YouSee efter sommerferien.

Ejgil Wind - Onsdag 08-07-2009 10:20

Tilbage til debat emne oversigt