Kommenter emnet

kørsel i mølby på over 50 km skal stoppes nu.

Nu har vi igen haft et tilfælde iaften hvor man har kørt så stærk at man har ramt et skilt i mølby fordi man ikke kunne finde sin leigther, lige efter kom hjemmehjælperen fra haderselv kommune igennem mølby med over 50km.jeg syntes der kommer så mange igennem nu at næste gang er det et barn der kommer til skade. Lad så da komme tilbage med de bump som der var før er der nogle der vil bagge mig op med dette det håber jeg så skriv dit nav her.

Hilsen Anette Hansen.
Tovskovvej33

Anette Hansen - Mandag 13-07-2009 20:44

Jeg vil meget gerne bagge op om at finde en løsning på at få nedsat hastigheden igennem byen, men jeg synes at vi skal have cikaner istedet for, da bump for husene til at revne, og hvis der er nok af cikanerne, så skal de nok komme ned i hastigheden, har selv haft kontaktet kommunen, og de siger at vi skal skrive et brev med vores bekymringer, og ideér om hvad der kan gøres..
Sandie Hammer - Mandag 14-09-2009 19:06

Ja støtten kan du sagtens få. I tidernes morgen var der en lokal amts politikker som ved et møde på oksenvad gl. skole lovede, at han ville kæmpe for at vi fik fortov/cykelsti gennem byen. Men som med mange andre ting er de kære politikker rigtig gode til at snakke, specielt op til valg. Såfremt vi her ude i dette lille landsby samfund vil have noget trumfet igennem, må alle stå sammen og ville det samme. Men det er ikke let og jeg tror ikke det er muligt, da de som engang havde mindre børn som skulle gå langs den "trafikfarlige" vej, ikke kan se poblemet. Det var det samme problem da man fjernede bumpene i byen. Håber alle i byen vil være med til at passe på de små i trafiken...
Hans Jensen - Torsdag 13-08-2009 16:04

Tilbage til debat emne oversigt