Kommenter emnet

Børnefræs

Hej alle!

Helt ærlig! Der er så mange børn i og omkring Oksenvad, gymnastik er utroligt sundt og kun positivt for børnene at gå til! Hvordan kan det være at vi ikke kan få et hold op at stå pga. der ikke kan findes nogen instruktør!? Jeg sys det er lidt for dårligt! Jeg ved godt i sikkert bare vil sige: "Du kan jo melde dig til det"! Men jeg har overhovedet ingen erfaring med sådanne! Men ville dog mene der var nogen som godt kunne styre "et par unger" - det er jo kun for sjov, det er jo ikke elitespring eller sådan noget! Så bare at kunne øve lidt med dem! Evt. en voksen og så et par unge til at hjælpe1 Men tilfældet med ikk at have nogen erfaring, kan jo være det samme hos jer!
Håber i kan finde nogen!!

Mig - Tirsdag 12-09-2006 20:50

Kære "Mig"!
Hvis du nu havde stået frem med navn/mail kunne jeg svare dig personligt, men da du er anonym må jeg besvare dit indlæg herigennem:
Jeg kan kun give dig ret i at der er mange børn her i området som kan komme på det nævnte gymnastikhold for de 6-10 årige. Og det er brandærgerligt at der ikke kan findes instruktører til holdet. MEN for at vi kan køre sådan et hold, bliver der nødt til at være en voksen med pga. springgymnastikken. Det er ikke helt nok at vi sætter et par unge mennesker til det (under 18 år) da det ikke er helt ufarligt at springe! Jo - det er naturligvis kun for sjov, men det sjove kan hurtigt blive alvor hvis der sker noget farligt. Der skal ikke meget til - "når musikken spiller" - før der er nogen der måske går over stregen og skal vise sig lidt. Derfor er det nødvendigt med en voksen til at styre tropperne. Det er iøvrigt ØBs politik at der skal være en voksen med.
ØB har igennem de seneste 3-4 måneder efterlyst instruktører til holdet. Folk er blevet spurgt direkte og der er desværre ikke kommet positive tilbagemeldinger. Derfor må vi tage holdet af plakaten og måske sidde et år over. Så håber vi at vi kan tage tråden op igen til næste sæson.
Men hvis dit indlæg var med i debatten, er det så fordi du føler dig overset som "værende ikke spurgt"? Jeg kan kun sige til dig at du er velkommen til at kontakte mig, så kan vi tage en snak om det. Og har du interessen, så kan vi tilbyde flere kurser i DGI-regi. Erfaringen kan kun komme når man involverer sig i det!!!
Med venlig hilsen
Ørsted Boldklubs gymnastikudvalg
Charlotte Holm

Ørsted Boldklub/Charlotte Holm - Onsdag 13-09-2006 08:16

Tilbage til debat emne oversigt