Anni 20 år i
foreningsarbejde


OIF_Generalforsamling2003Anni.jpg (15604 bytes)
Anni efter generalforsamlingen.

Oksenvad, 27. januar 2003
A
nni Hansen er tilflytter til området - selv om det efterhånden er længe siden. Hun startede sin karriere i klubben i 1974. Dengang var der kun damefodbold på programmet. Men Anni var med til at starte damehåndbolden, der dengang blev spillet i Vesteramtshallen i Gram. Og hun var også med til at få børneholdene igang med at spille med den lille kugle.
Men hvem skulle så lære de vordende stjerner håndboldspillets mysterier? Jo, naturligvis den talentfulde Anni, der selv havde spillet i en del år.
Da Drengeklubben Fritiden (det hed den fordi der oprindelig kun spillede drenge i klubben) skulle bruge nye folk i bestyrelsen, sagde Anni ja tak. Det var i 1982, og to år senere fulgte hun så med over i den fusionerede klub Fritiden/Oksenvad I. F.
Anni var i en årrække sekretær i bestyrelsen og hun var med i håndboldudvalget. Senere var hun formand for klubben i 6 år, indtil hun for 1 år siden besluttede at trappe lidt ned, og blev menigt medlem af bestyrelsen.
Hvis du nogle gange læser JydskeVestkystens håndboldresultater efter weekendens kampe, så står 48-årige Anni Hansen jævnligt blandt målscorerne på førsteholdet i serie 1. Her spiller hun iøvrigt sammen med to af sine døtre !

Tilbage til forside