Topscorerliste

Slutstillingen

Karl Hansen
4-4 mod Ø. Lindet
Turneringens sidste kamp blev spillet på en meget mudret bane i Ø. Lindet. Oksenvad var foran 2-0 ved pausen på mål af Karl Hansen (hans første mål i nyerere tid i den rigtige ende) og Lars Rafn. Hjemmeholdet havde dog adskillige chancer for at bringe sig på måltavlen, men præcissionen manglede. Efter pausen vendte spillet, og ØB kom faktisk på 3-2 inden det hele endte i remis med to Oksenvad scoringer ved Curt Lorenzen og Lars Rafn.
På fredag afsluttes turneringen ved en fest for alle holdene i Jels Hallen.
Frank Fallesen
Tæt lokalopgør
Det traditionelle lokalopgør mellem Oksenvad og Sommersted endte med et knebent Oksenvad nederlagt på 3-4. Før pausen spillede hjemmeholdet en dårlig kamp med et hav af fejlafleveringer. Derfor kunne det ikke indvendes noget mod halvlegsstillingen 1-3. Frank Fallesen (billedet) var med i forsvaret igen, men kunne ikke hindre scoringerne. Efter pausen blev spillet meget bedre, og det lykkedes at udligne til 3-3. Men kort før tid fik Sommersted scoret det afgørende mål. Der var adskillige store chancer til begge hold, og uafgjort havde vel været et mere retfærdigt resultat. Kampen blev noget ophedet efter pausen med en tidsbestemt udvisning til begge hold. For Oksenvad scorede Ejgil Wind 2 gange og Lars Rafn 1 gang.
Curt Lorenzen
Tolv scoringer
Vojens var med til at skabe en målrig kamp i Oksenvad, da hjemmeholdet vandt med 8-4 efter 4-3 ved pausen. Kampen tæller dog ikke med i turneringsregnskabet, da Vojens først er trådt ind i turneringen for kort tid siden. Vojens havde ikke så meget at byde på denne aften, hvor Torben Johansen scorede 3 gange, Michael Thomsen 2, Lars Rafn 2 og Arne Lindahl 1 mål. For første gang i efteråret var der rigeligt med spillere, og Curt Lorenzen (billedet) var med igen - netop afmønstret fra Barbados.
Jens J. Kjeldsen
Smal sejr i Hjerndrup
Oksenvad vandt i foråret 8-4 over Hjerndrup, men i efterårets kamp blev det blot til 4-2 efter stor overvægt i spillet, men med en meget dårlig udnyttelse af chancerne. Jens Jørgen Kjeldsen (billedet) spillede en flot kamp som forstopper med sikre indgreb. Jens Jørgen er tilflytter til området, hvor han sammen med familien er flyttet ind på Villy Jacobsens gård i Oksenvad. Og staks efter sin ankomst meldt han sig under fanerne i Oksenvad I.F.
Oksenvad kom bagud 1-0 på Hjerndrups eneste alvorlige angreb i første halvleg. Michael Thomsen fik udlignet før halvlegen. Efter pausen chockstartede hjemmeholdet og kom på 2-1, men Oksenvad - som sad på 80% af spillet - fik alligevel fuldt udbytte på scoringer af Arne Lindahl og Lars Rafn (2).
Arne Lindahl
Nederlag til Oksenvad
Rødding vandt onsdagens topopgør i Oksenvad med 5-2. Resultatet kan der egentlig ikke indvendes noget imod, da Rødding var bedst til at udnytte sine chancer. Og de spillede som sædvanlig det mest enkle spil. Arne Lindahl (billedet) var med i sin blot 2. kamp i år efer en operation, men han kunne heller ikke hindre nederlaget. Rødding førte 2-0 ved pausen på to lidt tilfældige mål. Efter pausen blev det ret hurtigt 3-0, før Hans Henrik Christensen reducerede til 3-1 på et glimrende mål scoret på frispark direkte i "trekanten".
Men Rødding slog contra et par gange mere. Og holdets mål til 5-1 var utrolig flot udført, da forwarden fra 40 meters afstand loppede bolden over Oksenvads målmand. Kort før tid fik Lars Rafn reduceret til 2-5.
Jon Arnfred
Målfest på fløjlstæppe
Oksenvad fik vasket sidste uges nederlag af, da Nustrup blev sendt hjem med en "sæk" på hele 8-2. På trods af heftigt regnvejr det meste af dagen var det fløjlsagtige græstæppe perfekt til fodbold. Allerede ved pausen førte Oksenvad 5-0 med Lars Rafn i rollen som skarpretter hele 4 gange. Efter pausen var Jon Arnfred (billedet) blandt målscorerne. De øvrige mål blev scoret af Torben Johansen, Søren Nielsen plus et selvmål. Oksenvad spillede i perioder vældig godt, mens Nustrup skuffede. I den kommende uge er der topopgør i Oksenvad, når Rødding kommer på besøg.
Jørgen Lundby
Nederlag i Simmersted
Oksenvad led overraskende et klart nederlag på 5-2 i Simmersted. Trods en føring på 1-0 på et energisk gennembrud fra Jørgen Lundby (billedet) var Oksenvad bagud 2-1 ved pausen. Et brændt straffespark og en udvisning til Simmersted var ikke nok til at vende kampen. Efter pausen kom Simmersted på 3-1, før Flemming J. Hansen fik reduceret. Men trods gode chancer til Oksenvad slog Simmersted contra et par gange. Oksenvad kunne med nød og næppe mønste 11 spillere, men resultatet kan der ikke indvendes noget imod.
Søren Nielsen
Godt resultat i Stepping
Oksenvad klarede en svær forhindring, da den sidste kamp før ferien blev vundet med 2-0 i Stepping. Holdet formåede at presse Stepping i store dele af kampen, og specielt forsvaret med bl.a. Søren Nielsen (billedet) spillede en god kamp.
Tommy Pabst var med i sin blot 2. kamp i år, men alligevel scorede han begge mål. Det første efter ping-pong spil med Lars Rafn, og det sidste efter et energisk gennembrud. Oksenvad havde flere chancer, og et resultat som 4-1 eller 5-2 havde måske været mere retvisende for kampen.
Med sejren ligger Oksenvad nu med helt fremme, da det blot er blevet til ét nederlag og 2 uafgjorte kampe.
Torben Johansen
"Zuma" Johansen på pletten
Onsdagens kamp mod Ø. Lindet blev langt sværere end forudset. Udeholdet bragte sig overraskende foran 1-0 i Oksenvad.
Kort før pausen fik Lars Rafn endelig held med et forsøg til udligning 1-1. Oksenvads målmand, Eigil Hansen, fik en voldsom tackling midt i halvlegen, men han bed smerterne i sig og fuldførte alligevel kampen. Kampens bedste mål blev scoret af Torben "Zuma" Johansen, som scorede på et flot saksespark - næsten i stil med Zuma's mål i Parken i søndags (derfor det brede smil)...
Ind imellem scorede Hans Henrik Christensen direkte på frispark ved at løfte bolden over muren. Kampen sluttede således 3-1.
Efter utallige opfordringer fra de øvrige spillere, nævnes hermed en stor uudnyttet hovedsstødschance til redaktøren af denne side !
Gert Heinrich
Målrigt lokalopgør
Trods hård konkurrence fra landskampen Danmark-Malte var der pænt tilskuerbesøg, da Oksenvad slog Sommersted med cifrene 5-3.
Stillingen ved pausen var 1-1, men så gik Sommersted helt i stå, og pludselig stod det 1-5. Først sent i kampen fik hjemmeholdet reduceret. Oksenvad havde en del afbud til kampen, men Gert Heinrich (billedet) kunne igen være med efter 5 uger med aftenarbejde. Lars Rafn scorede 2 gange (1 på straffespark), Gunnar Stehmann 2 og Torben Johansen 1 gang.
Lars Rafn
Målorgie i Oksenvad
Oksenvad stadion var skue for et rent målorgie, da Hjerndrup var på besøg. Slutresultatet blev hele 8-4 efter 3-1 ved pausen.
Oksenvad havde relativt let spil, og joldet tog lidt let på opgaven ind imellem. Men det blev til flere seværdige sekvenser i kampen, hvor Lars Rafn (billedet) brillierede med 4 scoringer. Gunnar Stehmann fulgte godt op med 3 scoringer, og Ejgil Wind scorede det sidste mål på straffespark.
Torben Johansen havde kampens største chance, men misbrugte på det skammeligste...
Søren og Anton
Første nederlag
Oksenvad, 16. maj.
Oksenvad led sæsonens første nederlag, da Jels vandt lokalopgøret 3-1. Oksenvad startede ellers bedst og kom foran efter 5 minutters spil ved Lars Rafn. Men Jels fik efterhånden mere spil fik udlignet, og bragte sig foran 2-1 umiddelbart før pausen.
Specielt i første halvleg var der adskillige åbne chancer til begge hold, som blev misbrugt.
Efter pausen cementerede Jels sejren, som må betegnes som fortjent.
Oksenvad kunne således kun glæde sig over, at supporterklubbens 2 medlemmer Søren og Anton begge var på sidelinien igen.
Hans Henrik Christensen
Pointtab i sidste minut
Rødding, 9. maj.
O
ksenvad mødte onsdag aften Rødding ude og begge hold var ubesejret før kampen. Oksenvad fik Rødding presset utrolig godt i de første 15 minutter, hvor Gunnar Stehmann 2 gange snørede forsvaret og bragte udeholdet foran 2-0. Senere fik Rødding mere spil, og de fik fortjent reduceret før pausen. Efter pausen fik de lidt heldigt udlignet til 2-2 efter hjørnespark. Tommy Pabst bragte Oksenvad på sejrskurs, men i allersidste minut måtte Hans Henrik Christensen (billedet) trække i nødbremsen, og så endet det hele 3-3, da Rødding scorede på straffesparket. Resultatet var retfærdigt - men alligevel...mål i sidste minut.
Børge Jensen
Uafgjort i Nustrup
Nustrup, 2. maj.
O
ksenvad måtte skuffende nøjes med 1-1 i onsdagens kamp mod Nustrup. Hjemmeholdet startede med brask og bram, og holdet bragte sig foran 1-0 allerede i første minut. Derefter stod der Oksenvad på det meste af kampen, og Børge Jensen (billedet) kvitterede for tilliden med en midtbaneplads ved at udligne til 1-1 før pausen. Trods mange muligheder for at skubbe bolden det sidste stykke i mål, lykkedes det ikke for Oksenvad at hjemføre begge point.
Kampen var ikke særlig velspillet, da banen i Nustup var meget blød og hullet. Det betød, at bolden fik mange mærkelige opspring - hvilket affødte mange sjove episoder.
Eigil Hansen
Fantomredninger på stribe
Oksenvad, 25. april.
Eigil Hansen var banens bedste, da Oksenvad hjemme slog Simmersted 3-1. I løbet af 2. halvleg reddede han som målmand en 4-5 oplagte chancer, og første i det 60. minut lykkedes det udeholdet at pynte på resultatet. Oksenvad var foran 2-0 efter 5 minutters spil, og i slutningen af 1. halvleg blev sejren cementeret med det tredie mål. Målscorerne var Nis E. Thomsen, Lars Rafn og Søren Nielsen. I første halvleg scorede Oksenvad stort set på alle sin chancer. Efter pausen var der adskillige chancer til begge hold.
Kampen den 30. maj mod Brændstrup er aflyst, da holdet har trukket sig fra turneringen pga. mangel på spillere.
Gunnar Stehmann
God sæsonstart for Oksenvad
Oksenvad, 18. april.
Oksenvad old-boys fik en god start på sæson 2001, da Stepping hjemme blev besejret med 1-0. Banen var blød og græsset lidt langt, så det blev ikke til det helt store polerede spil. Og udeholdet kunne såmænd godt have fortjent det ene point. Men manglende formåen i angrebet og en god målmandssubstitut i Jørn Jakobsen reddede sejren hjem.
Det afgørende mål blev sat ind at Gunnar Stehmann 10 minutter ind i 2. halvleg - efter et af kampens bedste angreb.