Topscorerliste

Stillingen

Børge Jensen
Målfest i sidste kamp
Sæsonens sidste kamp i Simmersted blev en ren målfest, da hjemmeholdet vandt med tenniscifrene 7-5. Man kan roligt sige, at der var åbent hus i begge forsvar. Men Simmersted var nok bedst denne aften, og holdet var da også foran hele tiden. Ved pausen var stillingen 3-2. Oksenvads målscorere var Torben Johansen 2, Lars Rafn 2 og Hans Henrik Christensen 1. Børge Jensen kom ikke på scoringslisten denne onsdag. På fredag mødes alle old-boys hold til afslutningsfest i Stepping hallen.
Ryon Thomsen
Storsejr i næstsidste kamp
Endelig kom der igen point til turneringsregnskabet, da Hjerndrup blev sendt hjem med en "sæk" på 9-0. Hjerndrup var kampen igennem presset helt i bund, og ved pausen var stillingen allerede 4-0. Ryon Thomsen kom igen på scoringslisten med 2 mål. Børge Jensen scorede 1 gang (blandt publikum var der en som kendte en, der vistnok havde hørt om en tidligere scoring fra Børges side). Gunnar Stehmann scorede også 1 gang, mens Lars Rafn nettede hele 5 gange. Holdet ses her.
Hjerndrup var vel i angreb 5-6 gange i løbet af kampen, men stod ellers i forsvaret med alle 11 mand.
Gert Heinrich
Nederlag i Rødding
I første halvleg mod Rødding så det rigtig godt ud. Der var gode tilbud i begge ender, men resultatet blev ved 0-0. Efter pausen chockstartede Rødding med 2 scoringer inden for de to første minutter. Senere fik Ryon Thomsen reduceret til 1-2 på et godt oplæg fra Gert Heinrich. Og Torben Johansen havde en friløber, som ikke gav resultat. I slutningen af kampen kom Rødding til et par lette mål, så det endte med et klart nederlag på 5-1. Sejren var i orden, men alt for stor efter spilfordeling.
Hans Henrik Christensen
Nederlag i Jels
Onsdagskampen var mod topholdet Jels, der i år stiller med et stærkt foryngret hold. Og hjemmeholdet Jels vandt da også fortjent med cifrene 5-2. Men sejren var lidt i overkanten, da Oksenvad især i første halvleg spillede lige op. Jels kom foran 1-0, men Jens Jørgen Kjeldsen udlignede til 1-1, før Jels kom på 2-1 før pausen. Efter pausen var Jels skarpere og kom på 4-1 før Jørn Jakobsen fik reduceret til 2-4. Kampen var intens, og det kneb lidt for dommeren at styre kampen. Hans Henrik Christensen var med igen, men slap for et gult kort trods heftig kritik af dommerens manglend off-side kendelser.
Schack Kock
Bønderne er tilbage
Onsdagskampen i Taps endte med et overraskende nederlag til Oksenvad på hele 2-5. Ved pausen var stillingen 1-1, og Oksenvad var senere foran 2-1 på scoringer af Gunnar Stehmann og Torben Johansen, men senere gik det helt galt.
Så trods det at høsten var overstået og bønderne - inklusive Schack Kock - var tilbage, så var der 0 point at hente denne aften. Taps fik et par lette scoringer efter pausen - så sådan kan det gå...
Jon Arnfred
Uafgjort mod Nustrup
Kampen mod Nustrup blev indledt med 1 minuts stilhed til minde om Hermann Lindahl. Hermann har bl.a. spillet sammen med Jon Arnfred (billedet). Nustrup har været gennem en foryngelseskur, og de hurtige angribere var til evig uro i Oksenvads forsvar. Nustrup bragte sig foran 2-0, før Nis E. Thomsen fik reduceret. Senere blev det 3-1 til NU, men Ejgil Wind reducerede til 2-3 på straffespark før pausen. Efter pausen fik Oksenvad bedre fat, og Torben Johansen udlignede til 3-3 midt i halvlegen. Trods 3-4 store chancer yderligere blev det ikke til flere scoringer. Og i slutminutterne kunne NU have lukket kampen på en friløber, men Eigil Hansen i målet klarede i flot stil, og gjorde dermed skaden god igen efter droppet ved 2-0.
Nis Erik Thomsen
Udsalg i forsvaret
Første halvleg var en katastrofe for Oksenvad i hjemmekampen mod Stepping. Ved pausen var holdet således bagud med hele 4-0 efter nogle gevaldige forsvarsfejl. Og i den anden ende blev chancerne brændt. Efter pausen var holdet kun halvt så gavmild, og det lykkedes at få bolden i mål 2 gange ved Torben Johansen. Kampen sluttede med cifrene 2-6. Stepping var bedst, men resultatet giver ikke et helt retvisende billede af kampen. Nis Erik Thomsen var med igen efter mere end 1 års pause pga. en meniskenskade, og der mangler da også lidt før formen topper.
Torben Johansen
Sejr i Sommersted
Lokalopgøret mod Sommersted bød igen på mange målschancer i begge ender. De fleste tilfaldt Oksenvad, og dermed kunne holdet trække sig tilbage med en 4-2 sejr efter 1-1 ved pausen. Oksenvad kom foran 1-0 efter 5 minutter ved Ejgil Wind. 10 minutter senere fik hjemmeholdet udlignet. Men efter pausen gik det stærkt, da Lars Rafn, Jørn Jakobsen og Torben Johansen scorede.
Kort før tid fik Sommersted reduceret til 2-4 på et kludemål efter frispark. Lars Rafn er normalt primært i målscorerens rolle, men i aftenens kamp lagde han op til de 3 øvrige mål.
Claus Carstens
Sommerferie med 2-2
På grund af sommerfesten var kampen mod Simmersted udsat til denne onsdag. Og holdene delte point efter 1-1 ved pausen og slutstillingen 2-2. Oksenvad kom ret hurtigt foran 1-0 ved Flemming Juhl Hansen, men kort før pausen fik en af Simmersted-spillerne med hovedet snittet bolden forbi målmanden. 12 minutter før tid kom Oksenvad på 2-1 efter et straffespark, som Ejgil Wind scorede på. Derefter havde Oksenvad 3 store chancer for at komme afgørende foran, men overliggeren eller målmanden klarede forsøgene. Og i stedet lykkedes det kort før tid udeholdet at udligne efter sløseri i forsvaret. Claus Carstens var med igen i front, men uden det lykkedes ham at få bolden i kassen.
Jens J. Kjeldsen
Stor sejr i Ø. Lindet
Lokalopgøret ude mod Ø. Lindet blev allerede afgjort efter 20 sekunder, da Oksenvad pillede bolden fra en Ø. Lindet forsvarer og scorede. Og ved pausen var stilllingen 0-3 i Oksenvads favør. Efter pausen blev det til yderligere 2 scoringer. Jørn Jakobsen scorede 2 gange, mens Søren Nehlsen, Gunnar Stehmann og Jens Jørgen Kjeldsen nettede 1 gang. Jens Jørgen kronede en god indsats ved usædvanligt at score på hovedstød. Det var meget varmt at spille, men Oksenvads spil flød ganske godt denne aften. På onsdag spilles den udsatte kamp hjemme mod Simmersted.
Lars Rafn
Tilbage på sejrskurs
Efter nederlag i de to seneste kampe var det igen tid til point, da Oksenvad ude slog Hjerndrup med 7-3. Hjemmeholdet kom dog overraskende godt fra start med en hurtig 1-0 scoring. Men meget hurtigt blev der svaret igen, og Oksenvad kunne gå til pausen med en føring på 4-1 på den lille bane. Det bliver meget trangt på en sådan bane og forsvaret vil gerne med frem, med det resultat, at Hjerndrup fik et par lette scoringer. Målscorerne for Oksenvad var Lars Rafn 4, Torben Johansen 2 og Ejgil Wind 1.
Søren Nielsen
Tæv af Rødding
Kampen mod Rødding var flyttet til Oksenvad, men lige lidt hjalp det. Rødding vandt sikkert 7-2 efter 4-1 ved pausen. Oksenvad var i stor spillernød til kampen, og måtte starte med 10 mand. Men alligevel kom holdet hurtigt på 1-0 på scoring af Torben Johansen. Men glæden varede kort, og Rødding var bedre denne aften, da de hele tiden spillede bolden rundt i trekanter med en Oksenvad spiller halsende bagefter. Søren Nielsen kunne dog afslutte kampen med reducering til 2-7 efter et flot angreb.
Næste gang gælder det Hjerndrup, som endnu ikke har vundet i år.
Hans Kock
Nederlag til Jels
T
opopgøret mellem Oksenvad og Jels endte med en klar 5-1 sejr til Jels. Ved pausen var stillingen 0-2 efter et par lidt lette mål.
Men sejren var helt i orden, da Jels efter et generationsskifte spiller bolden meget hurtigt rundt. Hans Kock (billedet) var tilbage igen efter et års pause. Og på en uvant plads i marken fik han reduceret til 1-3 i starten af 2. halvleg. Oksenvad havde en 2-3 gode muligheder for at reducere yderligere, men Jels havde så sandelig også chancen for at øge føringen. Oksenvad havde et utal af afbud til kampen, men spillerne gjorde, hvad de kunne for at være med i kampen.
Jørn Jakobsen
Kneben sejr over Taps
O
ksenvad vandt en fortjent omend kneben sejr over Taps. Slutresultatet blev 3-2 efter en pauseføring på 2-1. Der var mange afbud til kampen pga. skader og arbejde, men det lykkedes at holde 2. pladsen i turneringen efter Jels, som mødes næste gang.
Jørn Jakobsen kæmpede en brav kamp på midtbanen - de 50 minutter dommeren tillod ham at være med. Før pausen scorede Lars Rafn, der senere måtte udgå med en skade, og Ryon Thomsen. Taps kom på 2-2 via et straffespark. Men 10 minutter før tid scorede Ejgil Wind sejrsmålet direkte på frispark.
Curt Lorenzen
Bedste kamp i år
Oksenvad o.b. vandt onsdagskampen i Nustrup med 5-3. Og holdet ydede sæsonens hidtil bedste indsats. Oksenvad tog fuldstændig Nustrups stærkt foryngede hold på sengen med to scoringer inden for de første 5 minutter. Og bagude stod forsvaret godt med rutinerede Curt Lorenzen (billedet) som sidste skanse. Ved pausen var stillingen 2-1 til Oksenvad, men det var meget billigt sluppet for Nustrup. Efter pausen blev stillingen 4-1, 4-3 og 5-3. Måscorerne var: Ryon Thomsen 2, Gunnar Stehmann 2 og Lars Rafn 1.
Udo Rennekamp
Debutantmål ikke nok
Oksenvad mødte ude Stepping i midtugekampen, men trods et flot, flot debutantmål af Udo Rennekamp var det ikke nok til point mod Stepping. Hjemmeholdet vandt 5-2 efter 1-1 ved pausen, og det kunne der ikke indvendes noget imod.
Stepping udlignede hurtigt Oksenvads føring, som kom i stand på et godt angreb, der blev afsluttet med debutanten Udo's mål helt oppe i trekanten. Efter pausen kom hjemmeholdet på 3-1, men Lars Rafn fik reduceret før hjemmeholdet fik scoret yderligere 2 gang mod et uoplagt Oksenvad hold.
Eigil Hansen
Heldig sejr - fantastisk målmand
Oksenvad vandt onsdag aften en heldig sejr over lokalrivalerne fra Sommersted. Udeholdet havde kampen igennem 5-6 friløbere mod Oksenvads mål, men Eigil Hansen var en levende planke i målet, og virkede åbenbart skræmmende på modstanderne. Og derfor vandt Oksenvad 2-1. Hjemmeholdet kom foran efter 15 minutter ved Jørn Jakobsen. Kort før pausen fik Sommersted udlignet, men efter pausen scorede Åge Jørgensen (udlånt af Sommersted !) det afgørende mål. Oksenvad manglede en del stamspillere, og spillet var ikke specielt godt fra nogen af siderne.
Karl Hansen
Sejr i første kamp
Så er turneringen atter igang ! Onsdag aften møde OB-holdet fra Oksenvad hjemme Ø. Lindet, og det blev til en 2-0 sejr. Det var også stillingen ved pausen, da Karl Hansen (billedet) og Torben Johansen afgjorde matchen til Oksenvads fordel. Kampen bar præg af, at det var tidligt på sæsonen, og helt fremme manglede der også lidt farlighed, da de normale spydspidser ikke var med.