Juniorerne til jysk mesterskab

Oksenvad, 14. oktober 2001
Herrejuniorerne har været til jysk mesterskab i fodbold i Filskov ved Grindsted. Modstanderne var Starup - Tjæreborg - Grindsted. Dagens første modstander var Starup, som vi havde mødt i turneringen. Vi kom foran 1-0, men kort tid efter udlignede de til 1-1. I anden halvleg flød spillet bedre og vi endte med at vinde 3-1.
Dagens anden modstander var Tjæreborg, som vi vidste var en den sværeste modstander.Tjæreborg anden nogle lynhurtige og meget teknisk gode angriber, som voldte os nogle problemer. Vi tabte kampen 5-2, så fik vi også prøvet det og det gav lidt råben og skrigen de næste fem minutter og så var det glemt.
Dagens sidste modstander var Grindsted, som havde tabt deres to første kampe. Drengene spille flot fodbold og vandt kampen med hele 6-1. Det blev så til en FLOT 2.plads og jeg vil fra Fritiden/Oksenvad Idrætsforening side sige tak for en god præstation sæson igennem.