Puslinge i kamp

Miniput.jpg (32527 bytes)

Oksenvad, 26. maj 2000
Vi spillede vores sidste kampe i den 17/5 i Agerskov. Vi lagde ud med en kamp mod KVIK 70, hvor motivationen var i top, hvilket også kunne ses på spillet. Det var en kamp hvor vi spillede frit, men alligevel koncentreret, hvorfor vi fortjent vandt 5-1. Den anden kamp var en anden sag. Det var mod Agerskov, og de har spillet sig bedre gennem hele turneringen, så der var lagt op til en rigtig god kamp - hvilket det også blev. Vi lagde godt ud med at scorer på et straffespark og burde egentlig have kørt den hjem. Men sådan blev det ikke. Kampen vendte, da vi ikke kunne holde koncentrationen oppe til halvlegen. Efter at vi havde snakket om tingene i pausen, så kom der mere drev i vores angrebsspil i løbet af anden halvleg. Havde kampen bare varet 5 min længere, så er jeg overbevidst om, at vi enten havde vundet kampen eller spillet uafgjort. Vi tabte 5-3.
Efter at turneringen nu er blevet færdig er stillingen blevet opgjort i vores pulje. Den ser således ud:
1:Arnum
2:Agerskov
3:Fritiden/Oksenvad IF
4:KVIK 70
Og vores nye pulje ser således ud:
1:Hellevad
2:Fritiden/Oksenvad IF
3:Visby
4:Skærbæk

Vi ser frem til en ny spændende turnering.

MVH. Trænerne for puslingene.


Oksenvad, 12. maj 2000
Så har vi været afsted igen. Denne onsdag gik turen til Arnum, og vi skulle spille 2 kampe mod Agerskov og Arnum. Først skulle vi spille mod Agerskov, og det var en meget jævnbyrdig kamp, hvor vi nok havde de fleste chancer. Men bolden ville ikke ind mere end 1 gang, og det er skidt når de andre scorer 2 gange. Vi tabte 2-1.
Den anden kamp var mod Arnum og det var en svær kamp, fordi de har nogle meget talentfulde spillere i deres trup. Ikke fordi at vi ikke har det, men det ser ud til at de har mere spilerfaring og så må vi sige, at vores hold ikke var oppe på deres tekniske niveau, men der blev kæmpet godt over hele banen. Vi tabte kun 5-0 og det var bedre end sidste gang. Vi var også hæmmet af afbud, så der var kun en udskiftningsspiller, og det er ikke for meget i denne varme.
Vi træner de ting vi ikke er så gode til, hver torsdag fra 17.00 til 18.00, så er der andre børn årgang 91 til 94, er de velkommen i Oksenvad.

M.v.h. Trænerne i Oksenvad.


Oksenvad, 6. maj 2000
Jeg ville lige fortælle, at Oksenvads puslinge har været ude og spille den første turneringskampe i onsdags, og en lokal træningskamp mod Sommersted i torsdags. I onsdags til vores turneringskampe gik det såmænd meget godt, efter at vi ikke havde haft nogle træningskampe og komme ind i en rytme på. Vores første kamp tabte vi godt nok, men der blev vist meget gode takter, da vi først var kommet i gang. Da det er en miniturnering med 4 hold, bliver der spillet 4 kampe i løbet af en aften, dvs. at hvert hold spiller 2 kampe. Vores anden kamp gik noget bedre for der vandt vi nemlig. Det må siges, at vi er et hold der spænder vidt og harmonere godt. Og en stor tak til vores dommer Hans Fredensborg, der ser ud til at hygge sig med at dømme de små.
Så til vores lokal opgør mod Sommersted miniput hold. Hold op hvor var det godt spillet. Vi tabte godt nok 7-1, men spillerne beviste, at de ikke er bange for nogen. Sommersteds hold var næsten et hoved højere end de fleste af vores spillere, men det rørte ikke vores små spillere. De viste en fighter vilje, som de kan nå langt med, hvis de kan beholde den. Og det tror vi, trænere, at de kan. Vi fik, efter aftale med Sommersteds træner Jonas, lov til at få en ekstra spiller ind, for at kompensere for, at de var en årgang ældre. Da det var et lokal brag af dimensioner, var der mange forældre ned for at den store kamp, som vi ved har været noget af et samtaleemne på Sommersted skole i et stykke tid. Vi, trænere, vil gerne sige tak til Sommersted for at de ville stille op mod os og også tak til forældrene for at de mødte så talstærkt op. Det er vi meget glade for og det håber vi vil fortsætte.

Venlig hilsen Peter Aagaard
En af trænerne på Oksenvads puslingehold.


Tilbage til forside