Fru HOLM si'r det med blomster

FruHolmCharlotte14okt2003.jpg (28301 bytes)
Charlotte Holm bag disken og det antikke kasse-
apparat, der som et kuriosum kun kan tage 100 kr.
ad gangen.

Oksenvad, 14. oktober 2003.
Charlotte Holm på Vadstedvej 21 i Oksenvad (Solwang) åbner på lørdag en 75 m2 stor livsstilsbutik under navnet "Fru HOLM". I butikken kan der købes brugskunst og smykker, gamle møbler og binderiartikler så som bånd, perler og tråd. Men forretningen er primært baseret på blomster og kurser i blomsterbinding.

Interessen for blomsterbinding har Charlotte haft i mange år, og hun har selv gået på kursus og dyrket det som en hobby. Men på det seneste er det blevet suppleret med en blomsterbinderuddannelse på Kolding Tekniske skole.

De administrative opgaver bør heller ikke blive et problem, da Fru Holm har en kontor- og salgsuddannelse i bagagen. Og til daglig står hun da også for regnskab og løn på Solwang Maskinstation.

Allerede før åbningsdagen er der lavet aftale med 8-10 hold om deltagelse i blomsterbindingskursus. Hvert hold er på 10-14 deltagere, og et kursus varer typisk 3 timer. Dertil kommer aftaler med husholdningsforeninger og efter jul med Landsbyforeningen i Oksenvad.

Men der satser også på salg af kreative dekorationer, brudebuketter, knaphulsbuketter, bilpynt og begravelsesbinderi.
Endvidere håber Charlotte på at få respons på de salgsbreve, som er udsendt til firmaer på egnen. Firmaerne tilbydes leverancer af friske blomster og buketter.

Forretningen på Vadstedvej er fra næste uge åben torsdag og fredag kl. 11:00-17:30 og om lørdagen 9:00-12:30.

Alle interesserede er velkomne til reception lørdag den 18. oktober mellem kl. 14 og 17. Her vil der blive budt på en let anretning.

FruHolmButikken14okt2003.jpg (25511 bytes)
Den 75 m2 store butik er ved at være klar
til receptionen på lørdag.
Blomsterbindingskurser vil foregår i disse lokaler.

Tilbage til forside