Lillelyst ekspanderer

LillelystNov2002Alle3.jpg (28603 bytes)
Nyansatte Annette Nielsen i midten er

flankeret af ejerne Jørgen og Marianne Ries.

Mølby, 9. november 2002.
Efter 4½ år i Mølby har Lillelyst gårdbutik netop udvidet butiksområdet kraftigt. Tidligere var butikken på blot 30 m2, men arealet er nu øget til 100 m2, inklusiv den separate blomsterbutik på 20 m2. Omsætningen er steget år for år, og det har betydet, at Annette Nielsen fra Vojens for nyligt er blevet ansat som fuldtidsmedarbejder.

Arbejdet med frugt, grønt og blomster er en livsstil for ejerne, som bruger alle ugens 7 dage for at nå det hele. For et år siden blev et nyt initiativ prøvet: firmafrugtordninger og ugekasser til private. Og det har været en stor succes med tilsvarende ekstra travlhed til følge. I dag er der ca. 50 kunder i firmaordningen og 140 private kunder, som får ugekasser. Langt de fleste får leveret til døren inden for en radius af 30-50 km. fra Mølby, og denne service er inkluderet i prisen. Man skal min. aftage for 250 kr. pr. uge for at kunne deltage i ordningen.
Der leveres i dag således til private, firmaer, køkkener, kantiner, skoler og efterskoler, hoteller, bofællesskaber og grillbarer.
Kartofler, gulerødder og jordskokker er primært af egen avl, mens resten af de friske grøntsager og frugter hentes hos Gasa i Odense og Kolding samt hos andre grossister.
For at have friske varer mandag morgen startes vognen med trailer hver søndag aften kl. 22, og ofte er Jørgen Riis først hjemme kl. 2:00 om natten.
Arbejdsdagen starter normalt kl. 6:00 om morgenen.
Arbejdet med ugekasserne er omfattende, og i dag anvendes der totalt set 20-30 minutter på hver kasse, da Lillelyst varierer indholdet fra uge til uge iht. kundernes præferencer. Sammen med ugekassen udleveres ofte opskrifter, som matcher indholdet i kassen. Og derfor er Lillelyst ved at få udviklet et mere avanceret edb-system, som man håber kan halvere tidsforbruget pr. kasse.

LillelystNov2002Groent.jpg (40281 bytes)
Julen nærmer sig, og afdelingen med nødder, dadler
o.m.a. bugner allerede.


LillelystNov2002Frugt.jpg (30224 bytes)
Frugterne har nu fået sit eget område i butikken.

LillelystNov2002Blomster.jpg (37799 bytes)
Jørgen Ries præsenterer den helt nye blomsterafdeling
på 20 m2. Adskilt fra frugt- og grøntafdelingen.

Tilbage til forside