KROLF i LERTE

 

Som nogen måske har opdaget er der etableret en krolf bane på Schacks mark. Men den er naturligvis ikke kun lavet for at man skal se på den. Den skal meget gerne også benyttes. Og alle er velkommen til at benytte banen og få nogle fornøjelige timer med at spille krolf.

 

Og hvad er Krolf?

Krolf er en krydsning - i vore dage måske nærmere en gensplejsning - af kroket og golf.

Udstyret er fra kroket - princippet med at kuglen skal i et hul på færrest mulige slag er fra golf.

Man tager altså kroketudstyret, smider buerne væk og laver nogle huller i plænen i stedet for.

Er der lidt forhindringer i form af bede, flagstænger, solure, træer, buske eller sten opsat til lejligheden, så er det da kun endnu sjovere.

Og krolf kan spilles af alle à både de lidt ældre og de helt unge !!

Men for at kunne spille Krolf, skal man investere i noget udstyr. Der findes en krolfbutik i Vamdrup som har nogle fornuftige priser, og er vi flere der køber sammen, bliver det billigere for os alle sammen.

 

Derfor er der også en prisliste med, som I kan kigge på. I prislisten er der nogle enkelte ændringer I skal være opmærksomme på.

 

Nylon kølle med stålskaft findes ikke mere, og butikken har nogle nylonkugler der er malet til 50,- kroner. Malingen vil dog skalle af efter et stykke tid, men kuglen fejler ingenting

 

Du vil måske stadig have dine tvivl om hvorvidt Krolf er noget for dig. Så derfor vil der være mulighed for at prøve spillet den 2. september klokken 14:00 hvor vi mødes ude på marken.

 

Man vil så få mulighed for at prøve spillet og vil få udleveret og forklaret reglerne i dette sjove spil.

 

Hvis du i mellemtiden har nogle spørgsmål vedr. arrangementet eller krolf i almindelighed er du velkommen til at kontakte Uwe Jensen på 74 50 46 35 eller Schack Kock på 74 50 48 72