Hans Fredensborg fra Mølby og Peter Hansen fra Sommersted gør opmærksom på ændrede / nye hjemmesider.
Kig med i gæstebogen.
23/05-2001
Målorgie i Oksenvad
Oksenvad stadion var skue for et rent målorgie, da Hjerndrup var på besøg. Slutresultatet blev hele 8-4 efter 3-1 ved pausen.
Oksenvad havde relativt let spil, og holdet tog lidt let på opgaven ind imellem. Men det blev til flere seværdige sekvenser i kampen, hvor Lars Rafn (billedet) brillierede med 4 scoringer.
Læs mere.
21/05-2001
Ringridningen løber rundt
Lørdagens ringridning i Oksenvad samlede 30 ryttere, og det var noget under forventning. Alligevel regner bestyrelsen med, at arrangementet giver et lille overskud. Det skyldes ikke mindst, at alle præmier var sponsoreret af lokale firmaer.
Den lokale Jeppe Juhl Hansen (billedet) stillede op til sin første ringridning med 5 ringe som resultat. Læs mere.
20/05-2001
Pizza og pølsebrød
Børneholdene har været i kamp igen, og
Niels Hilker fortæller her lidt om holdenes seneste bedrifter. Aktørerne er ved at spare op til afslutningsfesten - bl.a. ved at sælge kaffe, bagt pizzaer, pølsebrød og kage.
Peter Aagaard har også sendt sin beretning fra de seneste kampe.
Nu har mere end 60 forskellige børn deltaget i træningen.
16/05-2001
Første nederlag
Oksenvad led sæsonens første nederlag, da Jels vandt lokalopgøret 3-1. Oksenvad startede ellers bedst og kom foran efter 5 minutters spil ved Lars Rafn. Men Jels fik efterhånden mere spil og bragte sig foran 2-1 lige før pausen.
Man kunne således kun glæde sig over, at Oksenvad supporter klubs 2 medlemmer - Søren og Anton - begge var på sidelinien igen.
Læs mere.
13/05-2001
Ringridning efter 23 års pause
Idrætsforeningen i Oksenvad genoptager lørdag den 19. maj ringridning efter 23 års pause. Ringrider traditionen går tilbage til 1896, hvor Ringriderforeningen for Mølby og Omegn blev stiftet. Og den gamle fane fra 1946, som Anni Hansen demonstrerer på billedet, er ved at blive gjort klar. Læs mere.
Fodbold.GIF (5380 bytes)
12/05-2001
Miniput godt med
Miniput holdet har været ude at spille igen, og det blev til en stor sejr og et knebent nederlag.
Her er trænerens beretning.
09/05-2001
Pointtab i sidste minut
O
ksenvad mødte onsdag aften Rødding ude og begge hold var ubesejret før kampen. Oksenvad fik Rødding presset utrolig godt i de første 15 minutter, hvor Gunnar Stehmann 2 gange snørede forsvaret og bragte udeholdet foran 2-0. Senere fik Rødding mere spil, og de fik fortjent reduceret før pausen. Efter pausen fik de lidt heldigt udlignet til 2-2 efter hjørnespark. Tommy Pabst bragte Oksenvad på sejrskurs, men i allersidste minut måtte Hans Henrik Christensen (billedet) trække i nødbremsen, og så endet det hele 3-3.
08/05-2001
Café Ellegaard spiller ud
B
ørge og Mette Solkær Pedersen på Café Ellegaard i Stursbøl har netop udgivet sommerens musikprogram. Det er 10 år siden de overtog den historiske kro, og jubilæumsprogrammet byder på nogle spændende navne. Ikke mindst Niels Hausgaard, som gæster huset for 6. gang, og Ester Brohus, som har debut på stedet.
Tag med på en rundtur.
08/05-2001
Sommerens kalender
Aktivitetskalenderen er på vej ud til alle sognets husstande plus Lert i denne uge. Der skal igen være ringridning i Oksenvad (omtales senere), der er cykeltur, Sankt Hans, sommerfest og masser af musik.
07/05-2001
Kreative dage i Troldehytten
T
roldehytten har fået opdateret børnehavens billede på præsentationssiden. Der er rift om pladserne, og i øjeblikket er der 23 børn på stedet. Den 18. maj er der udflugt til Givskud Løvepark, hvor forældrene bliver tilbudt en plads i bussen. Den 23. maj er der arbejdsdag, hvor naturlegepladsen får en tur med hjælp fra forældrene.
Fodbold.JPG (2485 bytes)
07/05-2001
Mål i støvlerne
Fodbold børneholdene er kommet godt igang med den nye sæson, Og man må sige, at der er krudt i støvlerne.
Kig bare med i Peter Aagaard og Niels Hilkers beretninger fra de første kampe.
Gaestebog.JPG (5605 bytes)
07/05-2001
Flere gæster
M
ia Petersen er flyttet til Hillerød for en periode, men hun følger med i hvad der sker lokalt bl.a. via denne side. Så hun har set, at ØB volleyball-hold holdt afslutning.
Hans Fredensborg glæder sig også over siden og gør opmærksom på flytteforretningens egen hjemmeside.
02/05-2001
Uafgjort i Nustrup
O
ksenvad måtte skuffende nøjes med 1-1 i onsdagens kamp mod Nustrup. Hjemmeholdet startede med brask og bram, og holdet bragte sig foran 1-0 allerede i første minut. Derefter stod der Oksenvad på det meste af kampen, og Børge Jensen (billedet) kvitterede for tilliden med en midtbaneplads ved at udligne til 1-1 før pausen. Trods mange muligheder for at skubbe bolden det sidste stykke i mål, lykkedes det ikke for Oksenvad at hjemføre begge point.
Kig med.
02/05-2001
Nye shorts til O.B.
J
els Blikkenslagerfirma ved Nis Erik Thomsen har sponsoreret nye spillershorts til old-boys holdet i Oksenvad. De blev afprøvet ved turneringskampen i Nustrup. Desuden har firmaet sponsoreret en ny kampbold som straks kom i brug i forbindelse med kampen.