Foto fremsendt af: Elly Clausen (Høj)

29/05-2005
Nyt kirkeblad
Det ny kirkeblad for de 3 sommermåneder er klar.
På søndag den 5. juni kl. 14:00 er der skovgudstjeneste i Oksenvad Præsteskov for hele familien. Efter gudstjenesten serveres der kaffe.

25/05-2005
Simmersted hentede begge point
Simmersted vandt 3-1 i Oksenvad efter 2-0 ved pausen i en meget lige kamp. Efter lang tids fravær var Ole Krab (billedet) tilbage i trøjen, men på en lidt uvant plads som målmand, hvilket han dog klarede fint. Kampen bølgede frem og tilbage med marginalerne på Simmersteds side. Jon Arnfred kom på topscorer listen med en smart hælscoring.

25/05-2005
Børnehavens fremtid afgøres i dag
Bedst som man troede, at der var ro om Troldemarkens fremtid i Oksenvad, så skal byrådet i dag beslutte, hvilken af de 3 børnehaver i Sommersted (2) og Oksenvad (1), der skal lukkes.
Se gårsdagens JV, og klik ovenfor på linket ud for Debatten.

18/05-2005
Knebent nederlag i målfest
Onsdagens lokalopgør ude mod Sommersted endte med en smal 5-4 sejr til hjemmeholdet. Oksenvad startede bedst og var foran 2-0, før Sommersted fik reduceret før pausen. Efter pausen kom Oksenvad på 3-1 og 4-2, men så svandt kræfterne. Ryon Thomsen, Lars Rafn og Curt Lorenzen scorede, mens Thomas Schmidt (billedet) trods de 5 scoringer stod en flot kamp i målet.

18/05-2005
Fiber anbefales også til landområder
I dag har Det Digitale Midtsønderjylland offentliggjort den 50 siders store rapport, der anbefaler fiber frem for trådløse løsninger. Rapporten har brugt Oksenvad-Farris området som model, og du kan fortsat uforpligtende nå det.
Kommunerne opfordrer til, at man benytter sig af chancen nu. Læs det hele her.

12/05-2005
Ved tanken i Ørsted
Handelsmand Jørgen Petersen er på billedet i gang med at tanke benzin på lastbilen fra møllerens benzintank.
Vi tager turen tilbage til trediverne sammen med Elly Clausen (Høj), som har sendt et fint gammelt billede til hjemmesiden. Kig med.

12/05-2005
Igangværende fiberprojekter
På hjemmesiden for det Digitale Midtsønderjylland er der i dag offentliggjort en samlet oversigt over igangværende fiberprojekter.
Læs her.

11/05-2005
Som nat og dag
Opgøret mellem Oksenvad og Rødding endte med en sejr til gæsterne på 4-3. Men de 2 halvlege var som nat og dag. Før pausen var Rødding meget dominerende, og de bragte sig foran 3-0. Men i 2. halvleg kom hjemmeholdet ind i kampen, fik reduceret og udlignet på mål af Ryon Thomsen, Johnny Stark (billedet) og Ejgil Wind. Desværre scorede Rødding sejrsmålet 9 minutter før tid på et oplæg, der lugtede meget af off-side. Se topscorerliste.

08/05-2005
Korte lokale nyheder
En ny 10-årig aftale mellem Vojens kommune og OSA blev en kendsgerning på seneste byrådsmøde. Til gengæld er børnehaven i Oksenvad igen i spil, da der fremover kun skal være 2 børnehaver i Sommersted/Oksenvad området.
Rapporten om bredbånd gennem trådløs teknologi er nu klar iflg. dagens JydskeVestkysten. Simon Simonsen: "Det tyder på, at man lige så godt kan grave lysledere ned med det samme". Oksenvad området afventer svar fra Sydvest Energi primo juni...

08/05-2005
Flere med på mail listen
Leif Hansen fra Jelsbjerg er kommet med på listen over lokale mail adresser. Marianne og Hans Ejvind Andersen har skiftet mail adresse. Og Kai Dahl Larsen fra Horsens skriver, at han er fraflyttet Oksenvad i 1956, så det er næsten en 50 års jubilar!

04/05-2005
Storsejr med lejesvende
Alt var ved det gamle, da Oksenvad vandt 8-2 i Ø. Lindet, efter 3-1 ved pausen. Det kneb igen med at samle folk nok, så de 6 af målene blev faktisk scoret af lejesvende, mens Ryon Thomsen scorede 2 gange. Ø. Lindet er og bliver bare favorit modstanderen, og i morgen spilles sommerfest turnering i ØL!
Blandt lejesvendene var Johnny Rasmussen (billedet). Se topscorerliste.