Maj 2007

Guldsmeden tager sig et hvil på engen.

22/05-2007
Flot fodboldspil
Dameholdet fra Christiansfeld blev sendt hjem med et nederlag på hele 6-1, da holdet mandag aften gæstede Oksenvad.
I det meste af kampen viste Oksenvad flot fodboldspil og holdånd, der resulterede i en pauseføring på 3-0. Blandt OIF's målscorere var Anja Christensen (billedet).
Se mere.

19/05-2007
Turen går til Las Vegas
Route 66 i Mølby holdt åbent hus i klublokalet på Tovskovvej i Mølby i dag. Og mange mennesker lagde vejen forbi i det fine forårsvejr, hvor ca. 30 blankpolerede amerikaner biler var stillet til skue.
Se billeder og læs omtalen.

17/05-2007
Boldbane i Lerte
Med et tilskud på 3.000 kroner fra Ørsted Boldklub har forældre etableret en boldbane i Lerte. Pengene er brugt til at købe 2 mini mål i letmetal. Banen ligger på et areal langs Lertevej, hvor Bente og Schack Kock har lagt jord til. "Lerte stadion" er primært beregnet for de ca. 25 børn og unge, som bor i Neder Lerte. Se billeder.

15/05-2007
Storsejr i topopgør
Fodbold damerne fra Oksenvad spillede sig på 1. pladsen i puljen mandag aften ved at vinde hele 7-1 i Vojens. Det var ellers nummer 3 og 2, der mødtes her, men Oksenvad var bedst og førte med 4-1 ved pausen. Louise Petersen (billedet) scorede 3 af målene, mens Heidi Hansen lavede 2 og Lene Kjær og Linda Nehlsen hver scorede 1 gang.
Læs mere.

08/05-2007
Damerne godt fra start
Oksenvad damefodbold er kommet godt fra start i år. I de foreløbige 3 kampe er det blevet til lige så mange sejre: Oksenvad-Hammelev 4-0, Haderslev-Oksenvad 1-5 og senest Oksenvad-Stepping 2-0. I mandagens kamp scorede Lene Kjær og Linda Nehlsen (billedet) hver et mål.
Fremover vil Louise Petersen referere fra kampene. Se referatet fra gårsdagens kamp.

05/05-2007

Salgsvognen er klar
Lillelyst gør opmærksom på, at gårdbutikken fra 2. maj kun har åbent om mandagen fra kl. 12-18. Salg ud over åbningstiderne kan ske via ordninger beskrevet på forretningens hjemmeside, hvor du også kan se den klargjorte salgsvogn. Kig her www.lillelyst.dk.